Bel ons: 038 - 20 01 900

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Goedkope makelaar

U zoekt een goedkope makelaar? Zoek niet verder! No cure, no pay makelaar Verkoopmakelaars Zwolle! Wij werken tegen een tarief van 1,5% incl. BTW van de verkoopsom dat u alleen betaald als uw woning is verkocht. Daarnaast bepalen wij helemaal gratis de waarde van uw woning. Dit doen wij aan de hand van grondig marktonderzoek. Binnen 48 uur ontvangt u een eerlijke en realistische vraagprijs. Door een vraagprijs van niet meer dan 5% boven de marktwaarde vergroot u de kans dat uw woning wordt verkocht.

Goedkope makelaar: uw woning op het juiste scherm!

Verkoopmakelaars Zwolle is zeer actief in de online marketing van uw woning. Zo zorgen wij voor professionele foto’s bij uw advertentie, gemaakt door makelaars met een opleiding interieurfotografie. Uw woning wordt geplaatst op Funda en op onze website. Om te zorgen dat uw woning bij de juiste potentiële koper op het scherm komt, werken wij samen met Houseboost. Houseboost is een online marketingspecialist op het gebied van koopwoningen. Het pakket is voor klanten van Verkoopmakelaars Zwolle geheel gratis. In dit pakket zit een verkooptekst met de sterke punten van uw huis, Google advertentiecampagne en plaatsing bovenaan diverse woningwebsites.

Meer informatie over de goedkope makelaar Verkoopmakelaars Zwolle? Of een gratis waardebepaling aanvragen? Neem contact op via 038-7600154 of vul het formulier in!