Bel ons: 038 - 20 01 900

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Huis verkopen tips

Huis verkopen tips? U leest ze op de website van Verkoopmakelaars Zwolle!

Zo’n 90% van de huizenverkopers schakelt een verkoopmakelaar in. Het is verstandig om bij deze belangrijke beslissing een professionele partner te hebben. Een verkoopmakelaar heeft dagelijks te maken met het verkopen van huizen, kent de lokale markt en is een ervaren onderhandelaar. Zo vergroot u de kans op een succesvolle verkoop!

Verkoopmakelaars Zwolle heeft verkoopmakelaars die gebruik maken van ervaring in de verhuurmarkt. Het profiel van de potentiële koper wordt bepaald, waarmee wordt beslist hoe uw woning wordt aangeboden aan de markt. Door middel van professionele foto’s en een eerlijke en realistische vraagprijs, vergroot u de kans op een snelle verkoop. De waardebepaling bij Verkoopmakelaars Zwolle is geheel gratis en wordt aan de hand van marktonderzoek gedaan. Onze verkoopmakelaars hebben een opleiding interieurfotografie gevolgd waardoor u de beste foto’s van uw woning krijgt. Bezichtigingen zijn mogelijk op zaterdag.

Huis verkopen tips: online marketing

Tegenwoordig zijn veel potentiële kopers zich aan het oriënteren op het internet. Het is belangrijk dat uw woning goed te vinden is. Wij plaatsen uw woning op o.a. onder website en op Funda. Om te zorgen dat uw woning niet bij de kijker maar de potentiële koper op het scherm komt, schakelen wij Houseboost in. Houseboost is een online marketingspecialist op het gebied van koopwoningen. Door middel van een verkooptekst met de sterke punten van uw huis, plaatsing bovenaan diverse woningwebsites en Google advertentiecampagne heeft uw woning veel online zichtbaarheid. Dit pakket is voor klanten van Verkoopmakelaars Zwolle helemaal gratis!

Meer huis verkopen tips of uw woning aanbieden via Verkoopmakelaars Zwolle? Neem contact op via het formulier of 038-7600154!