Bel ons: 038 - 20 01 900

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Huis verkopen Zwolle

Uw huis verkopen Zwolle doet u het snelst en goedkoopst via Verkoopmakelaars Zwolle!

Verkoopmakelaars Zwolle is dé no cure no pay verkoopmakelaar van Zwolle. Wij werken tegen een tarief van 1,5% incl. BTW van de verkoopsom die u alleen betaalt bij een succesvolle verkoop. De verkoopmakelaars van Verkoopmakelaars Zwolle zijn gespecialiseerd in verkoop op de Zwolse markt, zij weten precies hoe uw woning het beste verkocht kan worden! U kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. Binnen 48 uur ontvangt u een realistische vraagprijs op basis van marktonderzoek. Ook voorzien wij u van professioneel advies hoe u uw woning het beste verkoopklaar maakt.

Huis verkopen Zwolle: onze werkwijze

Verkoopmakelaars Zwolle verkoopt u huis via technieken vanuit de verhuur. Wij stellen een profiel op van de potentiële koper en bieden uw woning aan de hand van dit profiel aan. Zo worden de juiste mensen benadert. Uw woning wordt op onze website en op Funda aangeboden. Veel potentiële kopers beginnen hun zoektocht op Funda. Daarna zoeken zij vaak verder op andere websites. Om de juiste kopers aan te spreken werken wij samen met Houseboost, een online marketingspecialist op het gebied van koopwoningen. Zij zorgen voor een professionele verkooptekst met de sterke punten van uw huis, stellen een Google advertentiecampagne op en plaatsen uw woning bovenaan verschillende websites voor potentiële kopers. Dit pakket is voor klanten van Verkoopmakelaars Zwolle helemaal gratis! Andere voordelen van Verkoopmakelaars Zwolle zijn professionele foto’s van uw huis door makelaars met een opleiding interieurfotografie en de mogelijkheid tot bezichtiging op zaterdag.

Meer informatie over huis verkopen Zwolle via Verkoopmakelaars Zwolle? Vul het formulier in of bel 038-7600154! Wij neme zo spoedig mogelijk contact met u op!