Bel ons: 038 - 20 01 900

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Koopwoningen Zwolle

Koopwoningen Zwolle? U verkoopt ze via Verkoopmakelaars Zwolle!

Van alle huizenverkopers maakt meer dan 90% gebruik van een makelaar. Het is verstandig een makelaar in te schakelen als u uw woning wilt verkopen: deze is dagelijks bezig met het verkopen van woningen, kent de lokale markt en is een ervaren onderhandelaar. Bij veel verkoopmakelaars dient u een aanbetaling te doen als u uw huis wilt verkopen. Daarna gaat deze pas voor u aan het werk. Bij Verkoopmakelaars Zwolle betaalt u achteraf: no cure, no pay! Pas als uw woning is verkocht betaalt u ons het tarief van 1,5% incl. BTW van de verkoopsom.

Koopwoningen Zwolle: wat doet Verkoopmakelaars Zwolle voor u?

Wij gebruiken technieken vanuit de verhuur in de verkoop van uw woning. Dit houdt in dat wij een profiel opstellen van de potentiële koper van uw koopwoning en aan de hand hiervan bepalen hoe de woning wordt aangeboden. Zo kan het zijn dat wij bepaalde punten meer belichten omdat dit de potentiële koper aanspreekt. Uw woning wordt in ieder geval op Funda en op onze website geplaatst. Om te zorgen voor nog meer online exposure voor uw woning werken wij samen met Houseboost. Zij zorgen ervoor dat uw woning niet op het beeldscherm komt van de kijker, maar van de koper! Houseboost zorgt voor een Google advertentiecampagne, verkooptekst met de sterke punten van uw koopwoning en een plaatsing bovenaan diverse woningwebsites.

Daarnaast kunt u bij Verkoopmakelaars Zwolle terecht voor een gratis waardebepaling van uw woning, bezichtigingen op zaterdag en professionele foto’s.

Meer informatie over koopwoningen Zwolle verkopen via Verkoopmakelaars Zwolle? Of uw woning direct aanbieden? Neem contact op via het formulier of 038-7600154!