Bel ons: 038 - 20 01 900

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Makelaar Zwolle

Opzoek naar een makelaar Zwolle? Zoek niet verder: Verkoopmakelaars Zwolle!

Het is belangrijk een professionele partner in de arm te nemen als u besluit uw woning te verkopen. Door te kiezen voor een lokale makelaar wordt u geholpen door iemand met verstand van de Zwolse woningmarkt. Door onze objectieve kijk op uw woning geven wij u advies hoe u uw woning het beste verkoop klaar maakt. Wij streven ernaar uw woning in de eerste drie maanden van de verkoop te verkopen. Dit doen wij onder andere door middel van het pakket van Houseboost. Dit pakket zorgt voor een professionele verkooptekst van uw woning, een plaatsing bovenaan verschillende woningwebsites en een Google advertentiecampagne. Dit pakket is voor klanten van Verkoopmakelaars Zwolle geheel gratis!

De voordelen van Makelaar Zwolle: Verkoopmakelaars Zwolle

Wij zijn dé no cure no pay makelaar van Zwolle en werken tegen een tarief van 1,5% incl. BTW van de verkoopsom. Voor deze prijs krijgt u professionele foto’s van uw woning. Onze verkoopmakelaars hebben een opleiding interieurfotografie gevolgd en beschikken over professioneel fotoapparatuur. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een gratis waardebepaling van uw woning. Wij bepalen de waarde van uw woning aan de hand van marktonderzoek. Binnen 48 uur sturen wij u een realistische waardebepaling. Bezichtigingen op zaterdag zijn mogelijk.

Wilt u meer informatie over makelaar Zwolle Verkoopmakelaars Zwolle? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 038-7600154. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Kijk ook eens op iQmakelaarsZwolle.nl!