Bel ons: 038 - 20 01 900

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Makelaardij Zwolle

Een professionele makelaardij Zwolle: Verkoopmakelaars Zwolle!

Wij zijn dé no cure, no pay verkoopmakelaar in Zwolle! Onze verkoopmakelaars hebben ervaring met de lokale markt en weten precies hoe uw woning aangeboden moet worden. U krijgt professioneel advies hoe u uw woning het beste verkoopklaar kunt maken. De waarde van uw woning wordt gratis bepaald! Dit doen wij door middel van uitgebreid marktonderzoek. U ontvangt een eerlijke en realistische vraagprijs binnen 48 uur.

Makelaardij Zwolle: waarom Verkoopmakelaars Zwolle?

Verkoopmakelaars Zwolle is zeer actief in de online marketing van uw woning. Omdat de meeste potentiële kopers zich via het internet oriënteren, is het belangrijk dat uw woning goed te vinden is. Professionele foto’s zorgen ervoor dat uw woning goed naar voren komt in de advertentie. Uw woning wordt door ons geplaatst op Funda en op onze website. Om te zorgen dat uw woning nóg beter vindbaar is voor uw potentiële koper, werken wij samen met Houseboost. Houseboost is een online marketingspecialist op het gebied van koopwoningen. Zij zorgen voor een verkooptekst met de sterke punten van uw huis, Google advertentiecampagne en plaatsing bovenaan diverse woningwebsites. Dit pakket is voor klanten van Verkoopmakelaars Zwolle helemaal gratis! Verkoopmakelaars Zwolle werkt tegen een tarief van 1,5% incl. BTW van de verkoopsom, dit betaalt u alleen als uw woning is verkocht.

Meer informatie over makelaardij Zwolle: Verkoopmakelaars Zwolle? Bel 038-7600154 of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!