Bel ons: 038 - 20 01 900

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Waardebepaling huis

Waardebepaling huis? Helemaal gratis bij Verkoopmakelaars Zwolle!

Beginnen met een scherpe verkoopprijs zorgt ervoor dat uw woning sneller wordt verkocht. Verschillende zaken hebben invloed op de waarde van uw woning, zoals locatie, aanwezigheid van een tuin, aantal m2 en het onderhoud. Aan de hand van marktonderzoek bepaalt Verkoopmakelaars Zwolle geheel gratis de waarde van uw huis. Binnen 48 uur ontvangt u een realistische en eerlijke vraagprijs. Zo zorgt u ervoor dat uw woning snel wordt verkocht!

Waardebepaling huis: marketing van Verkoopmakelaars Zwolle

Verkoopmakelaars Zwolle is zeer actief in de marketing van uw woning. Omdat de meeste potentiële kopers tegenwoordig via internet zoeken, zorgen wij dat uw woning online goed te vinden is. Dit doen wij door het plaatsen van uw woning op o.a. Funda en onze website. Samen met professionele foto’s gemaakt door een makelaar met een opleiding in interieurfotografie. Daarnaast werken wij samen met online marketingspecialist Houseboost. Het pakket van Houseboost zorgt ervoor dat uw woning niet op het scherm komt van de kijker, maar van de potentiële koper! Het pakket bevat een Google advertentiecampagne, verkooptekst met sterke punten van uw huis en plaatsing bovenaan diverse woningwebsites. Dit Houseboost pakket is voor klanten van Verkoopmakelaars Zwolle helemaal gratis!

Wij werken op no cure no pay basis tegen een tarief van 1,5% incl. BTW van de verkoopsom. Bezichtigingen op zaterdag zijn mogelijk.

Gratis waardebepaling huis aanvragen of uw woning aanbieden via Verkoopmakelaars Zwolle? Neem contact op via 038-7600154 of vul het formulier in!